Nakenprat.com (in Norwegian because this is a Norwegian blog and covers a Norwegian site)Nakenprat.com er et ålreit sex&porno-nettsted men jeg har ikke fått utforsket det nøye nok enda til å si så mye mer enn at jeg er veldig fornøyd med å kunne reklamere litt for bloggene mine i Links-forumet der. Det er det som har gitt over 10 000 (!!!) sidevisninger av blogginnlegget med ca 90 nakenbilder av Triana Iglesias, noe som gjør at bare bloggsiden med bildene av henne står for en tredjedel av nå i dag 33 000+ sidevisninger siden starten i august i fjor..! :-)

For et par mnd siden lastet jeg opp ca 35 Hegre-art-bilder (de samme som ligger her og er med i det aller første blogginnlegget mitt på denne x-rated-bloggen) mest for å teste bildeopplasting der, resultatet finner du her http://www.nakenprat.com/album.php?albumid=57819 og det ser ikke så verst ut, muligens er bildestørrelsen den samme som her eller så er bildene litt større her. 


PS. www.best-of-porn-blog.blogspot.no = min nye blogg hvor jeg bl.a. vil toppe d.v.s. velge ut det beste lik mine favorittbilder fra bildearkiver jeg publiserer alle bildene fra her på x-rated...

Her er en stor bunke saftige ;-) bilder fra CD-ROM som fulgte med et SpesialSextaste-blad:
0 comments:

Post a Comment